LO
  GO
  LO
  GO
  Een logo is een weerspiegeling van uw identiteit. Net daarom hechten we bij LANES heel veel belang aan de ontwikkeling ervan. Hier kan u lezen hoe wij te werk gaan wanneer u een logo laat ontwerpen door ons.

  Een logo laten maken

  Zoals eerder gezegd is een logo een weerspiegeling van het karakter van uw onderneming. Het zorgt voor herkenbaarheid en een eerste indruk.
  Voor elke zaak -ongeacht de grootte- is het belangrijk om een eigen visuele identiteit te ontwerpen. Het zorgt ervoor dat u opvalt en geloofwaardig overkomt naar de buitenwereld.

  Wij maken in onze eigen typische stijl een tijdloos en minimalistisch logo dat voldoet aan uw verwachtingen na een kennismakingsgesprek.

  Bij LANES zijn we toegankelijk voor elk project, van start-ups tot gevestigde waarden.

  Van schets naar digitale presentatie

  Onze eerste stap is telkens een intensieve brainstorm naar figuren en vormen die vaak voorkomen in uw omgeving.

  We ontwerpen op die manier eenvoudige stileringen waarbij we nadien een geschikt lettertype gaan zoeken in onze uitgebreide catalogus. Uit onze eigen logo’s selecteren we nadien de twee of drie beste en maken we voor u een digitale presentatie. Hierin kan u het logo terug vinden op visitekaartjes, flyers en bespreken we kort de branding.

  Nadien is het terug aan u en maakt u een keuze of sleutelen we samen verder aan een bepaald logo. Het uiteindelijke logo krijgt u aangeleverd in een professionele logo-map met alle bestanden die u ooit nodig kan hebben.