THE
  IVORY
  CLUB
  THE
  IVORY
  CLUB
  Een bruidsboetiek in Antwerpen die unieke en luxueuze ontwerpers aanbiedt, geselecteerd over de hele wereld.

  Logo.Branding.Website.Drukwerk

  Bridal boutique in Antwerpen

  Logo ontwerp
  Een clean en minimalistisch logo dat het high end publiek van Timbertech aanspreekt.
  Webdesign
  Ontwikkeling van de website met een goede user interface en duidelijke indeling. Mogelijkheid tot online boeken van een afspraak met agenda sync.

  Fashion lovers
  cool girls
  forever wild

  Een bruidsboetiek in Antwerpen die unieke en luxueuze ontwerpers aanbiedt, geselecteerd over de hele wereld. Een winkel waarin je een totaalconcept ervaart, zonder dat deze ooit intimiderend overkomt, van zodra je binnenstapt tot je buiten wandelt met de trouwjurk van je dromen.

  The Ivory Club is een bruidswinkel voor de moderne bruid die haar eigen ding wil doen op haar trouwdag. Ze heeft een sterke persoonlijkheid en weet wie ze is. Ze is een fashion lover, een cool girl en forever wild. Voor zij die op zoek zijn naar iets anders: van bohemian, elegant en romantisch tot cool en minimalistisch.

  Een zorgvuldig gekozen selectie van bruidsjurken en designers is aangeboden in een relaxte setting waarin Stephanie en Laura werken met één-op-één afspraken zodat ze elke bruid zo goed mogelijk kunnen helpen. Bij The Ivory Club wordt elke bruid dan ook lid van een exclusieve club waar zij in het middelpunt van de belangstelling staan – net als op hun speciale dag.