who
  we
  are
  who
  we
  are
  Ontwerpen en bedenken is mijn passie. Ik hou ervan om u als een klant een beleving aan te bieden en mee te denken in het creatieve proces.

  hi there

  Mijn naam is Jens, bezieler en creative founder van Ontwerpbureau Lanes. Sinds de start van mijn onderneming ben ik steeds op zoek naar identiteiten en knappe huisstijlen voor bedrijven. Ondertussen werk ik ook hard aan de eigen uitstraling van Lanes zoals u reeds kon lezen op de website.

   

  Simple lines, minimal designs. Dat is het kenmerk van Lanes. Met enkele eenvoudige lijnen en knappe typografische stijlen maken we slimme en doordachte ontwerpen. Na het zien en ontdekken van de ambacht van mijn klanten besloot ik om zelf een ‘digital craftsmanship’-label op te richten. Dit label is voor mij een maatstaf om u de beste en meest kwalitatieve producten af te leveren.

   

  Ooh ja, waar Lanes vandaag komt vraagt u zich af? Ik vond een verwijzing naar het moeilijk uitspreken van Nike ontzettend leuk. Blijkbaar werkt dit nog steeds want mensen vragen me tot op de dag van vandaag of het “lanes” of “lanès” is.
  Het is trouwens een samenstelling van de letters van de voornaam Jens en mijn grote liefde Marlies. Btw: zeg maar gewoon lanes.

  Jens, Lanes, has been my trusted partner for years now when it comes to graphic work and website design there is no one on a higher level. The amount of creativity, precision and professionalism is unmatched. They say love at first sight only happens in the movies, but with Lanes that will definitely happen. Always improving in an ever changing market but staying true to his vision is why you should work with him. You had me at hello
  -Sam De Backer (The Brunch, EPU, PHNX)
  Vernieuwende, hedendaagse en tijdloze designs. Correcte prijs en snelle service. Super tevreden van dit bureau en vooral van de persoonlijke service met de klant. Ook wij lieten de website ontwerpen bij Lanes, een commercieel pareltje met tal van mogelijkheden die ons product op de juiste manier in de kijker zetten!
  Pieterjan Lemmens (Accent Fashion)