hi there

  Mijn naam is Jens, bezieler en creative founder van Ontwerpbureau Lanes. Sinds de start van mijn onderneming ben ik steeds op zoek naar identiteiten en knappe huisstijlen voor bedrijven. Ondertussen werk ik ook hard aan de eigen uitstraling van Lanes zoals u reeds kon lezen op de website.

   

  Simple lines, minimal designs. Dat is het kenmerk van Lanes. Met enkele eenvoudige lijnen en knappe typografische stijlen maken we slimme en doordachte ontwerpen. Na het zien en ontdekken van de ambacht van mijn klanten besloot ik om zelf een ‘digital craftsmanship’-label op te richten. Dit label is voor mij een maatstaf om u de beste en meest kwalitatieve producten af te leveren.

   

  Ooh ja, waar Lanes vandaag komt vraagt u zich af? Ik vond een verwijzing naar het moeilijk uitspreken van Nike ontzettend leuk. Blijkbaar werkt dit nog steeds want mensen vragen me tot op de dag van vandaag of het “lanes” of “lanès” is.
  Het is trouwens een samenstelling van de letters van de voornaam Jens en mijn grote liefde Marlies. Btw: zeg maar gewoon lanes.